Проєкти рішень сесій №- «Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність»

  • 162
Скликання: 8 скликання
Сесія / комісія: 2 сесія
Тип документу: Проєкти рішень сесій
Дата: 07.12.2020
Номер документу: -
Назва документу: Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність

                                                                                                  УКРАЇНА                             Проєкт                                                            

СОБОЛІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ТЕПЛИЦЬКОГО РАЙОНУ  ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

ДРУГА СЕСІЯ

ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

від  .2020 року                                                                                                            №                 

с. Соболівка 

 

Про затвердження технічної документації

із землеустрою, щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі  у власність                            гр. Слєпко Олені Анатоліївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

 

  Розглянувши  технічну документацію із землеустрою, щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Слєпко Олени Анатоліївни та витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку площею 0.1496 га., для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул., Лісна, 1  с. Соболівки, кадастровий номер 0523786400:06:002:0463.  У відповідності до ст.33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту «и»ст.. 25 Закону України «Про землеустрій» , пункту 2 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про  державний земельний кадастр», Постанови № КМУ №1051 від17.10.2012 року «Про затвердження порядку ведення Державного земельного кадастру».Закону України «Про речові права» та «Порядку передачі земельних ділянок у власність громадянам України» Соболівська сільська рада.

ВИРІШИЛА:

   1.Затвердити технічну документацію із землеустрою, щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Слєпко Олени Анатоліївни.

   2.  Надати безоплатно  у приватну власність гр. Слєпко Олені Анатоліївні земельну ділянку  в розмірі фактичного землеволодіння площею 0.1496 га в тому числі:

    - 0,1496 га для будівництва, обслуговування житлового будинку, господарських   будівель та споруд по вул. Лісна, 1  с. Соболівка, кадастровий номер 0523786400:06:002:0463

  

3.  Попередити гр. Слєпко Олену Анатоліївну, що право власності на земельну ділянку виникає з моменту державної реєстрації прав, право власності на землю оформляється відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно  та їх обтяжень».

 

 

СІЛЬСЬКИЙ ГОЛОВА                                                                                      АСАУЛЕНКО В. П.