Проєкти рішень сесій №-- «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Шевченка»

  • 91
Скликання: 8 скликання
Сесія / комісія: 12 сесія
Тип документу: Проєкти рішень сесій
Дата: 05.08.2021
Номер документу: --
Назва документу: Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Шевченка

                                                         Україна                                            ПРОЕКТ

СОБОЛІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ГАЙСИНСЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

ДВАНАДЦЯТА  СЕСІЯ

ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

від .2021 року                                                                                           ____

с. Соболівка

            

Про затвердження технічної документації

з нормативної грошової оцінки

земель населеного пункту с. Шевченка

 

Розглянувши технічну документацію з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Шевченка, Соболівської сільської ради,  Гайсинського району, Вінницької області, розроблену державним підприємством «Вінницький науково-дослідний та проектний інститут землеустрою», враховуючи позитивний висновок державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру, у відповідності до наказу Державного комітету України по земельних ресурсах, Міністерства аграрної політики України, Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України, Української академії аграрних наук  № 18/15/21/11 від 27 січня 2006 року «Про Порядок нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення та населених пунктів", який зареєстрований в Міністерстві юстиції України від 05 квітня 2006 року за № 388/12262 та ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, сільська рада

ВИРІШИЛА:

1.Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Шевченка, Соболівської сільської ради,  Гайсинського району, Вінницької області.

2.Встановити середню базову вартість 1 кв. метра земель с. Шевченка, обчисленої відповідно до Методики нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення та населених пунктів, яка відповідає до розробленою технічної документації з нормативної грошової оцінки земель.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам'яток, історичного середовища та благоустрою.

 

СІЛЬСЬКИЙ ГОЛОВА                                                                                      Віра АСАУЛЕНКО