Проєкти рішень сесій №-- «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі в оренду, для ведення фермерського господарства ФГ «Рідня»»

  • 76
Скликання: 8 скликання
Сесія / комісія: 14 сесія
Тип документу: Проєкти рішень сесій
Дата: 20.09.2021
Номер документу: --
Назва документу: Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі в оренду, для ведення фермерського господарства ФГ «Рідня»

Україна

СОБОЛІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ГАЙСИНСЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

ЧОТИРНАДЦЯТА  СЕСІЯ

ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

від .09.2021 року                                                                                           

с. Соболівка 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі в оренду, для ведення фермерського господарства ФГ «Рідня»

 

       Розглянувши клопотання голови ФГ «Рідня» Іщенко Валерія Дмитровича, технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) муж земельної ділянки в натурі (на місцевості) розроблену ДП «Вінницький інститут землеустрою»  та витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст.12, 93, 122- 126, 186 Земельного кодексу України, ст.ст. 25, 55 Закону України «Про землеустрій», розділу УІІ Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про державний земельний кадастр», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам'яток, історичного середовища та благоустрою, сільська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі в оренду ФГ «Рідня» для ведення фермерського господарства (код 01.02), загальною площею земельної ділянки – 20,0000 га, кадастровий номер земельної ділянки 0523781300:02:000:0677, яка розташована Вінницька область, Гайсинський район, Соболівська сільська рада.

2. Передати в орендне користування земельну ділянку ФГ «Рідня» за цільовим призначенням та площею згідно пункту 1.

3. Доручити сільському голові Асауленко В. П. в установленому законом порядку забезпечити укладання договору оренди землі між Соболівською сільською радою та ФГ «Рідня» (голова ФГ Іщенко В. Д.)

4. Уповноважити ФГ «Рідня» (голова ФГ ФГ Іщенко В. Д.) відповідно п. 44 Постанови Кабінету Міністрів України № 868 від 17 жовтня 2013 року при реєстрації речового права на земельні ділянки, що є похідними від права власності, подати необхідні документи для проведення державної реєстрації права оренди на земельну ділянку зазначену в п.1 даного рішення.

5. Орендарю земельної ділянки ФГ «Рідня» (голова ФГ ФГ Іщенко В. Д.)забезпечити використання зазначеної земельної ділянки відповідно до її цільового призначення, умов договору оренди та вимог чинного земельного законодавства.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам'яток, історичного середовища та благоустрою.

 

СІЛЬСЬКИЙ ГОЛОВА                                                                                      Віра АСАУЛЕНКО