На Вінниччині, у с. Соболівка Теплицького району, розпочав роботу оновлений агентський пункт

  • 714

2 листопада поточного року прийом громадян в агентському пункті Гайсинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Вінницької області у с. Соболівка Теплицького району розпочався в новому приміщенні сільської ради.

Фото без опису

У церемонії відкриття нового приміщення взяли участь начальник Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області Олена Корчака, начальник Гайсинського об’єднаного управління Фонду Галина Кравець, голова сільської ради с.Соболівка Віра Асауленкота представники громадськості.

Завдячуючи ініціативі представників Пенсійного Фонду області, за сприяння сільського голови та фінансової підтримки директора селянського (фермерського) господарства Володимира Герасименка було виділене та облаштованенове сучасне приміщення для роботи агентського пункту.

Місце розташування АП максимально наближує пенсійні послуги до понад 3 тис. мешканців регіону, третина з яких – пенсіонери. Прийом відвідувачів здійснюватиметься згідно затвердженого графіку.

Перший прийом громадян, які звернулись до агентського пункту у новому приміщенні, здійснила очільник Фонду області Олена Корчака, яка в ході спілкування, надала соболівчанам вичерпні роз’яснення щодо пенсійного забезпечення.

«Сподіваємось, що відвідувачі будуть задоволені створеними умовами обслуговування. Адже при проведенні ремонтних робіт були враховані всі вимоги щодо обладнання приміщення для прийому громадян. Хочеться висловити щиру подяку сільському голові Вірі Асауленко та директору Селянського (фермерського) господарства Володимиру Герасименку за створення сприятливих умов, адже це все зроблено для виконання нашої спільної мети – служіння народу України», - зазначили під час ознайомлення з роботою сільської ради Олена Корчака.

Довідково: Оновлений агентський пункт обслуговує мешканців сіл Соболівка та Антонівка. Він розпочав свою роботу 25 вересня 2017 року. Станом на 22 листопада в агентському пункті надано 99 послуг.

Всього у Вінницькій  області функціонує 17 віддалених робочих місць та 25 агентських пунктів, проведено 633 прийоми громадян, під час яких надано 6,6 тисяч послуг.