Затримано торговця особливо небезпечними наркотиками.

  • 2094

Фото без описуЗатримано торговця особливо небезпечними наркотиками

     За процесуального керівництва Теплицького відділу Гайсинської окружної прокуратури слідчим підрозділом відділення поліції № 1 (смт.Теплик) Гайсинського РУП ГУНП у Вінницькій області 28.09.2021 в ході проведення оперативної закупки на території Теплицької територіальної громади, в порядку ст. 208 КПК України, затримано чоловіка який, з метою наживи, повторно збував особливо небезпечні наркотичні засоби іншій особі. Чоловіку вручено повідомлення про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України, а саме – незаконне придбання, зберігання з метою збуту та збут особливо небезпечного наркотичного засобу, вчинений повторно.
     До Теплицького районного суду Вінницької області слідчим за погодженням з прокурором подано клопотання про застосування до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
     Встановлюється причетність інших осіб до вказаного та аналогічних кримінальних правопорушень. За вчинення зазначеного злочину передбачається кримінальна відповідальність за ч. 2 ст. 307 КК України до десяти років позбавлення волі.
     Примітка: Відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.