Ситуація з дотриманням законності та правопорядку в Гайсинському районі контрольована.

  • 135

Фото без описуПравоохоронці закликають громадян – дотримуйтесь правил воєнного стану, комендантської години та не ігноруйте сигнали оповіщення. У випадку прильоту ворожих ракет не розповсюджуйте фото та відеоматеріали про це у соціальних мережах – така інформація допомагає російським загарбникам.

 

Правоохоронці цілодобово приймають повідомлення від громадян. За минулий тиждень, у період з 30 січня по 5 лютого 2023 року поліцейські Гайсинського районного управління поліції та підпорядкованих територіальних підрозділів опрацювали 365 звернень та повідомлень громадян про злочини та інші події - усі вони опрацьовані. У тому числі 61 подію з ознаками кримінальних правопорушень (13 шахрайства, 10 крадіжок, 6 злочинів у сфері обігу наркотичних засобів, 5 незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, 3 порушення законів та звичаїв війни, 2 нанесення тілесних ушкоджень та інші). Правоохоронці виїжджали на виклики та надавали мешканцям допомогу.

 

У сфері дотримання безпеки дорожнього руху поліцейськими виявлено та задокументовано 12 випадків керування водіями у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння та складено протоколи про вчинення адміністративної відповідальності, передбаченого ст. 130 КУпАП. З них: Гайсинське РУП – 6, відділ поліції № 1 (м. Бершадь) – 2, відділення поліції № 1 (смт Теплик) – 4.

 

Поліцейські дякують громадянам за пильність, співпрацю та нагадують: якщо ви помітили підозрілих осіб чи транспортний засіб або виявили потенційно вибухонебезпечний предмет, телефонуйте на оперативну лінію 102.