Профорієнтаційна зустріч.

  • 63

Військово - патріотичне виховання є складовою частиною національно-політичного виховання та повинно бути зорієнтоване на формування у молоді готовності до захисту України, на розвиток бажання  здобувати військові професії та проходити військову службу. Така зустріч відбулась 01 травня 2024 року на базі опорного закладу Теплицької селищної ради "Теплицька загальноосвітня школа №1" з  випускниками закладів освіти Теплицької та Соболівської громад та старшим офіцером третього відділу Гайсинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки майором БЕЗКРЕВНИМ Олександром Сергійовичем і кандидатом технічних наук, старшим науковим співробітником, старшим викладачем кафедри інженерно-авіаційного факультету Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба (м.Вінниця) полковником ДЖУСОМ Романом Миколайовичем.

Харківський національний університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба знаходиться у м .Вінниця, навчання також проходить у м. Вінниця. Готує за спеціальністю: інженер, комп'ютерна інженерія.

Навчання, проживання, харчування, медичне обстеження, лікування БЕЗКОШТОВНО! Щомісячна стипендія 3200 грн незалежно від успішності. Здійснюється підготовка та навчання за кордоном: Бельгія, США, Туреччина, Польща.

ІНЖЕНЕРНО-АВІАЦІЙНИЙ ФАКУЛЬТЕТ здійснює підготовку фахівців за ступенями вищої освіти:
“бакалавр” – 4 роки навчання;
“магістр” – 1,5 роки навчання.
Галузь знань: “Електроніка та телекомунікації”

(ЗНО)  НМТ    здається в УНІВЕРСИТЕТІ.

Кандидати для навчання від  17  до  30 років.   Вступна компанія триває до кінця червня 2024 року.

https://rada.info/upload/users_files/44094501/6c671eec293032dc2c3ad3fd068ea4e8.pdf

Фото без опису Фото без опису Фото без опису 

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 Фото без опису

Інші статті

Всі статті